A&T solutions s.r.o. - Profesionálne daňové poradenstvo. Kvalitné účtovné a mzdové služby. Zápis do Registra partnerov verejného sektora. 

Kontaktujte nás:  Koceľova 6, 949 01 Nitra, +421 948 198 560, info@atsolutions.sk

Záleží vám na deťoch, chorých ľuďoch či zvieratách? Tak im pošlite vaše dane!

Radi športujete, chodíte do divadla, či milujete folklór? Záleží vám na deťoch, chorých ľuďoch či zvieratách? Tak im pošlite vaše dane!

 

Ako na to?

Stačí si nájsť vhodného prijímateľa na webe Notárskej komory. Potom do svojho daňového priznania jednoducho vpíšete jeho názov, právnu formu, adresu a IČO. Priznanie doručte na daňový úrad do konca marca, prípadne do konca júna 2017, ak ste si lehotu predĺžili.

Ak za vás dane vysporiadava váš zamestnávateľ, údaje o príjemcovi 2% dane napíšte do formulára “Vyhlásenie o o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby”. Priložte k nemu potvrdenie o zaplatení dane, ktoré vám na požiadanie vydá zamestnávateľ. Oba doklady doručte na daňový úrad konca apríla 2017.

Firmy by ešte nemali zabudnúť na špeciálnu podmienku. Do podania daňového priznania musia podporiť neziskový sektor finančným darom vo výške 0,5% ich dane. Ak tak neurobia, z daní môžu vybranému príjemcovi či príjemcom poslať iba 1%, namiesto bežných 2%.

Spoločnosť A&T solutions podporuje deti a preto darujeme 2% dane občianskemu združeniu Bambulienka:

Názov: Bambulienka o.z., Právna forma: Občianske združenie, IČO: 42333008, Adresa: Cabanova 19, 949 01 Nitra

Marcela Bošková 21.2.2017

Disclaimer

Informácie v tomto článku odrážajú naše vedomosti a názory v dobe spracovania. Skôr, ako sa rozhodnete pre uskutočnenie svojich zámerov, vyžiadajte si podrobnejšie informácie.

Máte otázky

Ak by ste mali otázky týkajúce sa tejto problematiky, alebo by vás zaujímali ďalšie informácie neváhajte sa na nás obrátiť

Kontaktujte nás

Newsletter

Páčia sa vám naše odborné články? Prihláste sa na ich odber.