A&T solutions s.r.o. - Profesionálne daňové poradenstvo. Kvalitné účtovné a mzdové služby. Zápis do Registra partnerov verejného sektora. 

Kontaktujte nás:  Koceľova 6, 949 01 Nitra, +421 948 198 560, info@atsolutions.sk

Už len štyri týždne na zápis do Registra partnerov verejného sektora.

Zápis do Registra partnerov verejného sektora musí byť hotový do konca júla 2017. Tento termín sa nezadržateľne blíži.

Samotnému zápisu predchádza vyhľadanie a podpis zmluvy s oprávnenou osobou (t.j. špeciálny subjekt, ktorý je zo zákona oprávnený poskytovať túto registračnú službu). Potom nasledujú papierovačky. Treba rátať s tým, že oprávnená osoba si vyžiada rôzne notársky overené doklady o vašej firme. Až následne požiada súd, aby bola vaša spoločnosť do Registra partnerov verejného sektora zapísaná.

Celý registračný proces trvá v ideálnom prípade dva týždne. Môže to však byť aj viac. Riskovať, že termín 31.7.2017 nestihnete, sa nevyplatí. V tom lepšom prípade vám totiž zákazník musí zo zákona “iba” prestať platiť faktúry. V tom horšom ukončí spoluprácu.

Pokiaľ ste na Register partnerov verejného sektora nemali čas, nezúfajte. Zverte svoje starosti nám. Naša spoločnosť je oprávnená osoba a registráciu vám promptne a profesionálne vybavíme.

Kontaktujte nás ešte dnes.

 

Ing. Marcela Bošková, daňový poradca a oprávnená osoba 27.6.2017

Disclaimer

Informácie v tomto článku odrážajú naše vedomosti a názory v dobe spracovania. Skôr, ako sa rozhodnete pre uskutočnenie svojich zámerov, vyžiadajte si podrobnejšie informácie.

Máte otázky

Ak by ste mali otázky týkajúce sa tejto problematiky, alebo by vás zaujímali ďalšie informácie neváhajte sa na nás obrátiť

Kontaktujte nás

Newsletter

Páčia sa vám naše odborné články? Prihláste sa na ich odber.